24uurs slotenservice

Bent u uw sleutel verloren, is het slot kapot of heeft u zichzelf buitengesloten? Dit is zeer vervelend, maar eenvoudig op te lossen. Een slotenmaker kan uw deur namelijk binnen enkele minuten geopend hebben, zonder hiervoor één van uw sloten te hoeven forceren. Met de slotenservice van Easyadl bent u er bovendien van verzekerd dat na een melding van spoed, u binnen het half uur geholpen bent, ongeacht de dag of het tijdstip. Onze slotenmakers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar. Dankzij onze 24uurs slotenservice hoeft u zich geen zorgen te maken, of uw buren uit bed te bellen als u uw sleutel vergeten hebt. Wij helpen u snel en vakkundig.

Direct contact

Heeft u hulp nodig nadat u zichzelf heeft buitengesloten? Wilt u defecte sloten vervangen, maar wilt u graag professioneel advies? Heeft u andere vragen voor een slotenmaker, zoals informatie over een goede inbraakbeveiliging? Neem dan contact op met de slotenservice van Easyadl. Wij behandelen uw vraag binnen twee werkdagen. Wat uw hulpvraag ook is, onze ervaren slotenmakers kunnen u altijd van een passend antwoord voorzien. Onze slotenservice is de gehele dag bereikbaar, bij spoed kunt u dus ook bij ons terecht.

Selecteer uw woonplaats

Wij zijn werkzaam vanaf meer dan 40 locaties in de provincies Gelderland en Noord-Brabant. Selecteer onderstaand uw plaats voor direct contact met een slotenmaker uit uw woonplaats.

Direct Contact
Buitengesloten

Buitengesloten?

Bent u in haast vertrokken en is de sleutel aan het haakje blijven hangen? Zette u snel het vuilnis weg en viel de deur achter u in het slot? Het is onhandig, maar iedereen heeft zichzelf wel eens buitengesloten. Helaas kunt u hier zelf over het algemeen weinig aan doen, maar elke sleutelmaker kan het probleem binnen vijf minuten hebben verholpen. Dankzij nieuwe technieken hoeft u nadat u buitengesloten bent, niet direct een nieuw slot aan te schaffen. Doordat met de innovatieve methodes sloten niet meer geforceerd hoeven worden, scheelt dit u in kosten en problemen. Buitengesloten worden blijft dan wel vervelend, maar is dankzij de standaard slotenservice van elke slotenmaker niet meer een kostbaar grapje.

Slot kapot

Slot kapot?

Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor een slot kapot kan gaan. Zo kan het voor komen dat na langdurig gebruik het binnenwerk versleten raakt. Daarnaast is het verzakken van sloten een veel voorkomend probleem. Bovendien is het mogelijk dat bijvoorbeeld de cilinder van uw sloten defect raken. Een kapot of defect slot kan voor verschillende problemen zorgen, het is dan ook aan te raden deze direct te laten vernieuwen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de slotenservice van een slotenmaker. Het is echter ook relatief eenvoudig om eigenhandig uw sloten te vervangen. Lees in onderstaand kopje meer over verschillende slotsoorten en de mogelijkheden om deze zelf te monteren.

Oude sloten vervangen

Sloten vervangen?

Het opnieuw installeren van nieuwe sloten als deze kapot zijn, is met enige handigheid vrij makkelijk zelf te doen. Het gaat dan met name over standaard sloten, zoals insteek- en oplegsloten, pensloten, bijzetsloten of grendels. Bent u echt handig, dan kunt u bovendien ook overwegen zelf een cilinderslot te monteren. Voor ingewikkeldere sluitingen zoals een meerpuntsslot of een espagnoletslot is het aan te raden u in verbinding te stellen met een slotenservice. De techniek om een slot te vervangen verschilt per slotsoort. Het is eveneens mogelijk om zelf uw sloten te vervangen. Hieronder treft u een stappenplan aan hoe u dit voor elkaar krijgt. Bij twijfel adviseren wij u gebruik te maken van onze slotenservice.

24 uurs slotenservice

Zelf uw sloten vervangen?

  • Afmetingen bepalen. Om moeilijkheden te voorkomen tijdens de montage, is het van belang om vooraf verschillende maten op te nemen. Denk hierbij aan de afstand van de deur tot de kruk, de maat tussen kruk en cilinder, of de lengte van de cilinder zelf
  • Schroef het oude slot los.
  • Plaats de nieuwe slotkast in de vrijgekomen ruimte en schroef deze vast.
  • Positioneer de cilinder en bevestig deze. Let op! De cilinder mag niet meer dan 2mm langer zijn dan de slotkast.
  • Bevestig het (veiligheids)beslag.