Camerabeveiliging

Beveiliging van uw woning of bedrijfspandIedereen weet hoe belangrijk het is om te zorgen voor een goede beveiliging van woning en bedrijf. Het is daarbij echter niet alleen van belang aandacht te besteden aan professioneel hang- en sluitwerk, of het kopen van producten met een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een onderdeel van beveiliging waar relatief weinig nadruk op ligt is de voor- en nadelen van camerabeveiliging en de bijkomende kosten. Op deze pagina willen wij u kort van enige informatie voorzien op het gebied van camera toezicht. Bovendien vindt u op deze pagina nog enkele aanvullende tips voor de beveiliging van uw woning of bedrijf. Heeft u naar aanleiding van deze pagina interesse gekregen in de aanschaf van een systeem van camerabeveiliging? Of wilt u aanvullend beveiliging advies? Neem dan contact op met de medewerkers van Easyadl via het contactformulier. Uw vraag zal binnen twee werkdagen worden beantwoord.

Voordelen camerabeveiliging

Extra toezicht op uw woning is eenvoudig te verkrijgen door de installatie van een enkele camera. Uit onderzoek blijkt dat een enkele camera al zorgt voor een vermindering van de inbraakkans met 40 procent. Wanneer u kiest voor een complexe vorm van camerabeveiliging kan dit percentage oplopen tot wel 65 procent. Aan beveiliging door cameratoezicht, zitten verschillende voordelen verbonden. Zo heeft u bij camerabeveiliging onder meer:

  • Beeld van de inbraak en inbrekers
  • Een preventie afschrikkende werking
  • Continu toezicht
  • Een veilig gevoel door een effectief systeem
  • De mogelijkheid om uw beveiliging steeds te verbeteren
Dankzij moderne technieken is het tegenwoordig mogelijk om de beelden van uw camera door te sturen naar uw smartphone of tablet. Zo kunt u altijd en overal persoonlijk toezicht houden. Bovendien is het mogelijk om de meeste systemen regelmatig van een update te voorzien. Dit betekent dat het toezicht op uw woning steeds in de meest geavanceerde versie staat.

Aanvullende beveiliging

Camerabeveiliging en toezichtNaast camerabeveiliging kunt u bovendien kiezen voor extra inbraakpreventie maatregelen zoals de installatie van licht- en geluidsensoren. Deze hebben met name een afschrikkende werking, waardoor de insluiper niet eens in de buurt van deur of raam komt. Daarnaast kunt u de aanschaf van een alarmsysteem overwegen. Hiermee kunt u gelegenheidsinbrekers al vooraf waarschuwen, maar bemoeilijkt u tevens de werkzaamheden van professionele inbrekers. Tot slot is het aan te raden om ook te kiezen voor standaard beveiligingsmaatregelen, zoals het optimaliseren van uw hang- en sluitwerk, en de aanschaf van anti-inbraakstrips.

Kosten

De kosten voor camerabeveiliging zijn aan de hoge kant. Deze kosten wegen echter niet op tegen de voordelen die het camera toezicht met zich meebrengt. Producten die u onder meer op dit gebied kunt aanschaffen zijn: deurtelefoons met camera toezicht, digitale deurspionnen, volledige camera systemen en een enkele camera. Deze producten verschillen sterk in prijzen en mogelijkheden. Toch moet u voor materiaal van goede kwaliteit minimaal rekening houden met zo’n 150 euro voor een eenvoudig systeem. Complexere beveiligingssystemen komen algauw op een bedrag van minimaal 750 euro. Voor een deskundig advies op het gebied van beveiliging en het maken van de juiste keuze adviseren wij dan ook om een erkende slotenmaker om hulp te vragen. Wanneer u ons contactformulier invult, wordt u spoedig in contact gebracht met een deskundige sleutelmaker, die u van de benodigde informatie kan voorzien en die u kan assisteren bij het kiezen. Wij garanderen dat onze medewerkers jarenlange ervaring hebben en gespecialiseerde kennis hebben over de laatste technieken en mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging.

Selecteer uw woonplaats

Wij zijn werkzaam vanaf meer dan 40 locaties in de provincies Gelderland en Noord-Brabant. Selecteer onderstaand uw plaats voor direct contact met een slotenmaker uit uw woonplaats.

Advies Beveiliging