Slotenmaker Bergen op Zoom

Met spoed een slotenmaker nodig in Bergen op Zoom? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 088 444 7656.

Spoedservice van ervaren professionals tegen scherpe tarieven; de beste inbraakbeveiliging.

Slotenmaker nodig?

Heeft u een slotenmaker nodig voor een nieuwe sleutel of nieuwe sloten? Wij helpen u graag nog vandaag! Bereik ons via het contactformulier voor een gratis adviesgesprek!

Bel 088 444 7656

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? U kunt ook bellen naar 088 444 7656. Wij sturen, indien gewenst, meteen een professional naar uw woning toe om de klus te klaren.

Snel geholpen

Aangezien wij 24 uur per dag en 7 dagen per week werken, zijn we in staat u zo snel mogelijk met spoed te voorzien van nieuw hang- en sluitwerk.

Slotenmaker Bergen op Zoom

Hebt u zichzelf per ongeluk buitengesloten, is er bij u ingebroken of heeft u anderszins met spoed een slotenmaker uit Bergen op Zoom nodig? Neem dan direct contact op met de medewerkers van onze slotenservice via 088 444 7656. Wij zorgen ervoor dat er direct een slotenmaker naar u toekomt om het probleem te verhelpen. Ook voor andere zaken zoals het vervangen van versleten hang- en sluitwerk, het bijmaken van een sleutel of het smeren van sloten bent u bij onze slotenservice aan het juiste adres. Vul hiervoor het contactformulier in en wij beantwoorden uw hulpvraag zo snel mogelijk. Hopelijk kunnen wij u snel in Bergen op Zoom van dienst zijn!

Met spoed een slotenmaker nodig?

Als er bij u is ingebroken, of wanneer u zichzelf heeft buitengesloten is het van belang dat er zo snel mogelijk een slotenmaker naar u toekomt. Deze kan ervoor zorgen dat uw sloten zo snel mogelijk vervangen zijn, of dat u met een reserve sleutel gemakkelijk weer uw huis in Bergen op Zoom binnenkomt. Wij begrijpen dat spoed hierbij van belang is. Daarom hebben wij een 24uurs slotenservice in het leven geroepen. Dit betekent dat er op elk uur van de dag, en elke dag van de week een vakman uit Bergen op Zoom actief is die u hang- en sluitwerk komt herstellen. U kunt onze slotenservice bereiken via 088 444 7656 of het contactformulier op de website invullen.

Overzicht werkzaamheden

Een slotenmaker voert naast de spoed klussen vele andere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van nieuwe sloten, maar ook aan het verbeteren van de beveiliging van een pand door het installeren van beveiligingscamera’s of sensoren als toevoeging bij het standaard hang- en sluitwerk. Daarnaast kunt u bij de meeste slotenmakers terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Het kopiëren van een sleutel
  • Het vervangen van meerpuntssloten
  • De installatie van dievenklauwen
  • Het smeren en herstellen van een versleten slot
  • Uitgebreide slotenservice

Direct contact

Wilt u graag direct in contact komen met een ervaren vakman uit Bergen op Zoom? Ontvangt u graag ondersteuning bij het maken van een keuze voor het juiste hang- en sluitwerk? Of hebt u behoefte aan een prijsindicatie voor het laten bijmaken van een sleutel of meerdere sloten? Bel met 088 444 7656 voor een rechtstreekse verbinding, of vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.

ContactformulierSleutel verloren Bergen op Zoom

Sleutel verloren?

Bent u tijdens een avondje uit uw sleutel verloren, of hebt u deze per ongeluk binnen laten liggen voordat u wegging? Het is altijd verstandig om een sleutel aan buren of familieleden te geven, zo voorkomt u onnodige problemen. Een slotenmaker kan desgewenst altijd met spoed naar u toekomen om het hang- en sluitwerk open te breken.

Slot kapot Bergen op Zoom

Slot kapot?

Sloten kunnen om meerdere redenen kapot gaan. De meest voorkomende is slijtage. Door veelvuldig gebruik, of onjuiste hantering van sleutels kan het voorkomen dat een slot slijtplekken vertoont. Daarnaast kunnen sloten na verloop van tijd verzakken. Een slotenmaker uit Bergen op Zoom kan uw sloten vakkundig repareren of vervangen. Maak eenvoudig en snel een keuze uit het assortiment.

Slotenservice Bergen op Zoom

Buitengesloten?

Het komt regelmatig voor dat wij een telefoontje krijgen van mensen die zichzelf hebben buitengesloten. Hebt u zichzelf buitengesloten en moet u met spoed naar binnen, aarzel dan niet om een slotenservice te bellen. Bij onze slotenservice bent u ervan verzekerd dat er binnen het half uur iemand bij u op de stoep staat.